Αιγοπρόβεια πρωτεΐνη ορού γάλακτος – Real Greek Protein

Όλα μας τα προιόντα είναι από αιγοπρόβεια, συμπυκνωμένη πρωτεΐνη ορού γάλακτος. Η  Real Greek Protein80 είναι σε μορφή σκόνης κάτι που την κάνει ένα πολύ εύκολο σνακ ή την ιδανική βάση για παρασκευές όπως μπάρες πρωτείνης και smoothies. 

Αιγοπρόβεια πρωτεΐνηΗ αιγοπρόβεια πρωτεΐνη Real Greek Protein80 παράγεται στην Ελλάδα από 100% ελληνικό γάλα αιγοπροβάτων με τη μέθοδο της υπερδιήθησης. Καθημερινά συλλέγεται από τα συνεργαζόμενα μας τυροκομεία και επεξεργάζεται κάτω από τους αυστηρότερους ελέγχους στα εργοστάσια μας. 

Στο E-shop της Real Greek Protein θα βρείτε την Ελληνική, αιγοπρόβεια πρωτεΐνη ορού γάλακτος στην φυσική της γεύση αλλά και σε πακέτο μαζί με γεύση μπανάνα ή μπισκότο. Επίσης για σνακ μέσα στην ημέρα ή για γρήγορη κατανάλωση πριν και μετά το γυμναστήριο θα βρείτε πρωτεϊνικά μπισκότα σε δύο γεύσεις – κακάο & πορτοκάλι μέλι– όπως και πρωτεϊνικά shots, που μπορούν να καταλαναλωθούν άμεσα, σε δύο γεύσεις –μπανάνα & cookies– . 

Οφέλη της Αιγοπρόβειας πρωτεΐνης ορού γάλακτος 

Η φυσική Αιγοπρόβεια πρωτεΐνη WP80, λόγω της προέλευσης της από κατσικίσιο ορό γάλακτος, σε σχέση με την αγελαδινή έχει τα εξής πλεονεκτήματα: 

  • Μεγαλύτερη βιοδιαθεσιμότητα μικροθρεπτικών συστατικών, όπως ο σίδηρος, το ασβέστιο, το μαγνήσιο, ο φώσφορος, ο χαλκός και ο ψευδάργυρος
  • Καλύτερα επίπεδα παραθυροειδούς ορμόνης (PTH) 
  • Μεγαλύτερη συγκέντρωση των αμινοξέων ισολευκίνη, φαινυλαλανίνη, ιστιδίνη
  • Καλύτερη αφομοίωση και απορρόφηση των πρωτεϊνών από τον οργανισμό
  • Αυξημένη συγκέντρωση βιταμινών και ιχνοστοιχείων ασβεστίου, μαγνησίου, φωσφόρου, ψευδαργύρου, βιταμίνης Α, βιταμίνης Ε, νιασίνης, βιταμίνης Β6 και βιταμίνης C. 

Real Greek Protein 80 – Φυσικό προϊόν

Η Real Greek Protein 80 είναι ένα αγνό, φυσικό προϊόν χωρίς συντηρητικά, χωρίς κανένα πρόσθετο γεύσης ή αρώματος και καμία γλυκαντική ουσία. Έχει εξαιρετική διαλυτότητα και μπορείτε να την καταναλώσετε με γάλα, νερό ή ό,τι άλλο ρόφημα εσείς επιλέξετε. Είναι εύγευστη, με φυσικό άρωμα γάλακτος.

Real Greek Protein 80 – Πηγή πρωτεΐνης

Η πρωτεΐνη ορού γάλακτος είναι μια εξαιρετική πηγή πρωτεΐνης αφού  περιέχει και τα 9 απαραίτητα αμινοξέα που χρειάζεται ο οργανισμός. 

Είναι ιδανική για: 
  • Αθλητές όλων των χώρων που απαιτούν μεγάλες ποσότητες πρωτεΐνης καθημερινά 
  • Όσους ασκούνται για να βελτιώσουν τη φυσική τους κατάσταση
  • Όσους προσέχουν τη διατροφή τους
  • Ηλικιωμένους που θέλουν να αυξήσουν την καθημερινή πρόσληψη σε πρωτεΐνη 
  • Όλους όσους ακολουθούν έναν υγιεινό τρόπο ζωής

Περιέχει 24g καθαρής πρωτεΐνης ορού γάλακτος ανά δόση 30g, σε συνδυασμό με χαμηλά επίπεδα λίπους και λακτόζης.

Απόφαση ΕΟΦ