προϊόντα Real Greek Protein από ελληνική πρωτείνη


Τα προϊόντα της σειράς Real Greek Protein , είναι προϊόντα που βασίζονται στην μοναδική Ελληνική πρωτεΐνη, αιγοπρόβειου ορού γάλακτος, του ομίλου Ελληνική Πρωτεϊνη Α.Ε.

Ο όμιλος ιδρύθηκε το 1995 έχοντας ως στόχο την δημιουργία Eλληνικών πρωτεϊνικών προϊόντων γάλακτος με υψηλή ποιότητα. Με απορρόφηση 50.000-100.000 τόνους τυρογάλακτος τον χρόνο προσφέρει ανάπτυξη στη βιομηχανία γάλακτος και αποσυμφόρηση του περιβάλλοντος από τους ρύπους.

Η πρωτεΐνη αιγοπρόβειου ορού γάλακτος, του ομίλου Ελληνική Πρωτεϊνη Α.Ε, έχει υψηλή ποιότητα και διατροφική αξία, αυτά σε συνδυασμό με τα πολλά οφέλη που προσφέρει στον οργανισμό και η άμεση απορρόφηση της, την έχουν κάνει γνωστή στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό. Το 2015, ο όμιλος, κατάφερε να είναι ο μεγαλύτερος προμηθευτής αιγοπρόβειων πρωτεϊνών παγκοσμίως με 90% εξαγωγές στην Κινέζικη βιομηχανία βρεφικού γάλακτος.

Τα προϊόντα της Real Greek Protein, προέρχονται από την επεξεργασία αιγοπρόβειου γάλακτος Ελληνικών τυροκομείων, που παράγουν Φέτα Π.Ο.Π κι άλλα παραδοσιακά Ελληνικά τυριά. Είναι προϊόντα με μοναδική σύσταση και χαρακτηριστικά, απαλαγμένα από πρόσθετα και συντηρητικά.

Το γάλα συλλέγεται καθημερινά, παστεριώνεται και ψύχεται αμέσως μετά την τυροκόμηση, διασφαλίζοντας έτσι την φρεσκάδα του και την άριστη ποιότητα του πριν την τελική του επεξεργασία.

Επεξεργάζεται στις υπερσύγχρονες παραγωγικές μονάδες υψηλής τεχνολογίας του ομίλου. Χρησιμοποιούνται οι πλέον διαδεδομένες μέθοδοι παγκοσμίως όπως η υπερδιήθηση (Ultrafiltration / Diafiltration), σε ήπιες συνθήκες για την αποφυγή της τροποποίησης της δομής της πρωτεϊνης (μετουσίωση) και κατ’ επέκταση της θρεπτικής αξίας.

Όλες οι διαδικασίες εκτελούνται κάτω από τις πλέον αυστηρές συνθήκες υγιεινής με συστηματικό ποιοτικό έλεγχο, και την αυστηρή εφαρμογή πιστοποιημένου συστήματος διασφάλισης ποιότητας κατά ISO22000.

Στο e-shop της Real Greek Protein θα βρείτε την κλασική αιγοπρόβεια, ελληνική πρωτείνη ορού γάλακτος σε συσκευασίες του ενός και δύο κιλών. Επιπλέον αν δεν είστε λάτρης των γαλακτοκομικών θα τη βρείτε και σε δύο γεύσεις μπισκότο & μπανάνα. Σε αυτές τις δύο γεύσεις θα βρείτε και τα shots της αιγοπρόβειας, ελληνικής πρωτείνης όπου μπορείτε να τα καταναλώσετε όποια ώρα της ημέρας θέλετε απευθείας από τη συσκευασία. Τέλος τα μπισκότα χαρουπιού σε δύο γεύσεις είναι ένα εύκολο και υγιεινό σνακ για κάθε μέρα.