ποιότητα


Τα προϊόντα της σειράς Real Greek Protein , είναι προϊόντα που βασίζονται στην μοναδική Ελληνική πρωτεΐνη αιγοπρόβειου ορού γάλακτος του ομίλου Ελληνική Πρωτεϊνη Α.Ε , ο οποίος ιδρύθηκε το 1995 έχοντας ως στόχο την δημιουργία Eλληνικών πρωτεϊνικών προϊόντων γάλακτος με υψηλή ποιότητα.

Η ποιότητα των προϊόντων Wheypro έγκειται στο γεγονός ότι  χρησιμοποιείται πρωτεΐνη αιγοπρόβειου ορού γάλακτος του ομίλου Ελληνική Πρωτεϊνη Α.Ε η οποία έχει υψηλή ποιότητα και διατροφική αξία. Έχει μια σειρά από πλεονεκτήματα που την έχουν κάνει γνωστή στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό και κύρια για το ότι ο ορός γάλακτος που χρησιμοποιείται για την παραγωγή της.

Προέρχεται από την επεξεργασία αιγοπρόβειου γάλακτος των Ελληνικών τυροκομείων για την παραγωγή τυριού Φέτα Π.Ο.Π κι άλλων παραδοσιακών Ελληνικών τυριών, και είναι με μοναδική σύσταση και χαρακτηριστικά.

Συλλέγεται καθημερινά, παστεριώνεται και ψύχεται αμέσως μετά την τυροκόμηση, διασφαλίζοντας έτσι την φρεσκάδα του και την άριστη ποιότητα του πριν την τελική του επεξεργασία.

Επεξεργάζεται στις υπερσύγχρονες παραγωγικές μονάδες υψηλής τεχνολογίας του ομίλου. Χρησιμοποιούνται οι πλέον διαδεδομένες μέθοδοι παγκοσμίως όπως η υπερδιήθηση (Ultrafiltration / Diafiltration), σε ήπιες συνθήκες για την αποφυγή της τροποποίησης της δομής της πρωτεϊνης (μετουσίωση) και κατ’ επέκταση της θρεπτικής αξίας, κάτω από τις πλέον αυστηρές συνθήκες υγιεινής με συστηματικό ποιοτικό έλεγχο, και την αυστηρή εφαρμογή πιστοποιημένου σύστημα διασφάλισης ποιότητας κατά ISO22000.