• Δοκιμάστε την νέα real greek protein!

Τυροκομική Καρδίτσας

 Η ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ με το εργοστάσιο εγκατεστημένο στην Καρδίτσα, συλλέγει καθημερινά γάλα από την ευρύτερη περιοχή των Αγράφων, μια από τις πλουσιότερες σε χλωρίδα και πανίδα περιοχές της Ελλάδος. 
 
Το τυροκομείο εκσυγχρονίστηκε το 1998 και εγκαταστάθηκε σε αυτό μια πλήρως αυτόματη γραμμή παραγωγής για Φέτα και κατσικίσιο τυρί. 
 
Επιπλέον, η εταιρεία σήμερα είναι σε θέση να παράγει και να προσφέρει στην αγορά παραδοσιακά τυριά φτιαγμένα κάτω από τις αυστηρότερες προδιαγραφές υγιεινής. 
 
Οι εξελιγμένες δυνατότητες παραγωγής και συσκευασίας των προϊόντων δίνουν τη δυνατότητα να παράγονται τα τυριά σε νέες καινοτόμες συσκευασίες, όπως η Φέτα σε ξύλινο κουτί ή κύβοι Φέτας σε μεταλλικό “βαρελάκι”. 
 
Σαν να μην έφτανε αυτό, στο εργοστάσιο είναι εγκατεστημένη και σε πλήρη λειτουργία γραμμή παραγωγής ανακατεργασμένου τυριού σε κονσέρβα, που μέχρι σήμερα καλύπτει τις ανάγκες του Ελληνικού Στρατού. 
 

Η τυροκομική Καρδίτσας είναι η μοναδική τυροκομική μονάδα, η οποία σέβεται και προστατεύει το περιβάλλον στην πράξη, αξιοποιώντας άμεσα το τυρόγαλα της παραγωγής της διαθέτοντας το στην ΠΡΩΤΕΪΝΕΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΕ για την παραγωγή πρωτεϊνικών προϊόντων.