• Δοκιμάστε την νέα real greek protein!

Real Greek Whey Protein 80: Πρωτεΐνη αιγοπρόβειου ορού γάλακτος με πλούσια ευεργετική δράση

Η ελληνική πρωτεΐνη αιγοπρόβειου ορού γάλακτος με τη πλούσια ευεργετική δράση

Η  “REAL” Α.Ε η οποία είναι μέλος του ομίλου Ελληνική Πρωτεΐνη Α.Ε (hellenicprotein.gr), παράγει, συσκευάζει και διακινεί μια σειρά προϊόντων τροφίμων και συμπληρωμάτων διατροφής. Το e-shop της εταιρείας αναφέρεται και εξυπηρετεί τους απαιτητικούς καταναλωτές του υπεύθυνα, γρήγορα και αποτελεσματικά. Η πρωτεΐνη αιγοπρόβειου ορού γάλακτος Real Greek Whey Protein 80 και τα Real Greek Biscuits, αποτελούν τα βασικά προϊόντα που διακινούνται ηλεκτρονικά, αυτή τη περίοδο.

Η πρωτεΐνη αιγοπρόβειου ορού γάλακτος, ως φυσικό συμπλήρωμα διατροφής

Πρωτεΐνη αιγοπρόβειου ορού γάλακτος

Πρωτεΐνη αιγοπρόβειου ορού γάλακτος

Η πρωτεΐνη Real Greek Whey Protein 80, αιγοπρόβειου ορού γάλακτος, είναι μια πλούσια πηγή και η λήψη της παίζει σημαντικό ρόλο στη σύνθεση των πρωτεϊνών των μυών και συμβάλει ευεργετικά για όσους ασκούνται και προπονούνται, είτε ερασιτεχνικά είτε επαγγελματικά, δεδομένου ότι με τον τρόπο αυτό αναπληρώνονται τα μειωμένα επίπεδα του καταπονημένου σώματος και επιδιορθώνεται η ομαλή ανάπτυξη του αδύνατου μυϊκού ιστού.

Η πρωτεΐνη Real Greek Whey Protein 80  αιγοπρόβειου ορού γάλακτος,  περιέχει ισχυρή αντιοξειδωτική δράση και βελτιώνει τη λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος και βοηθά στη διατήρηση ενός υγιούς και δυνατού οργανισμού.

Η χρήση της πρωτεΐνης Real Greek Whey Protein 80  αιγοπρόβειου ορού γάλακτος, είναι δυνατό να μειώσει την καθημερινή πρόσληψη σε θερμίδες, χωρίς την αίσθηση της πείνας και βοηθάει στον έλεγχο του βάρους. Συνιστάται στους ηλικιωμένους, οι οποίοι καταναλώνουν χαμηλές ποσότητες πρωτεϊνών και εμφανίζουν μειωμένη πυκνότητα των οστών.

Η διατροφή, που περιλαμβάνει την υψηλής ποιότητας πρωτεΐνη Real Greek Whey Protein 80 αιγοπρόβειου ορού γάλακτος, συμβάλει στην  αρτιότητα των οστών και μυών, έτσι ώστε να διατηρούνται υγιή και δυνατά, σε συνδυασμό με πρόγραμμα άσκησης κι αντοχής.

Η ποιότητα του προϊόντος Real Greek Whey Protein 80,  έγκειται στο γεγονός ότι  αφορά και μόνο πρωτεΐνη αιγοπρόβειου ορού γάλακτος, η οποία έχει υψηλή ποιότητα και διατροφική αξία.

Η  πρωτεΐνη Real Greek Whey Protein 80, έχει μια σειρά από πλεονεκτήματα που την έχουν κάνει γνωστή στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό, κυρίως για το ότι ο ορός γάλακτος που χρησιμοποιείται για την παραγωγή της, προέρχεται από την επεξεργασία αιγοπρόβειου γάλακτος των ελληνικών τυροκομείων για την παραγωγή τυριού Φέτα Π.Ο.Π κι άλλων παραδοσιακών ελληνικών τυριών, τα οποία ως γνωστόν, περιέχουν μοναδικά συστατικά.