Αιγοπρόβεια πρωτεΐνη και ανάπτυξη του μυϊκού ιστού

Οι πρωτεΐνες είναι εκείνα τα δομικά στοιχεία που είναι απαραίτητα για τους σκελετικούς μας μυς. Μία πρωτεΐνη αποτελεί ένωση η οποία δημιουργείται με μικρότερες ενώσεις αμινοξέων. Από τα αμινοξέα που υπάρχουν, τα 9 τα αποκαλούμε “απαραίτητα αμινοξέα” και αυτό γιατί ενώ είναι απαραίτητα για τον οργανισμό μας, δεν μπορεί να τα παράξει μόνος του συνεπώς γίνεται πρόληψη μόνο μέσω της τροφής. Οι πρωτεΐνες που τα περιέχουν όλα σε κατάλληλες ποσότητες ονομάζονται πλήρεις. 

Κατά την διάρκεια της προπόνησης και της ανάπτυξης των μυών, οι μυϊκές ίνες υφίσταντο μικροτραυματισμούς. Οι πρωτεΐνες παίζουν καθοριστικό ρόλο στην επιδιόρθωση και την ανάπτυξη αυτών των μυϊκών ινών. Αντίθετα όταν ο οργανισμός καταλάβει πως δεν λαμβάνει αρκετή πρωτεΐνη, τραβάει από τις “αποθήκες” του ώστε να κάνει ανακύκλωση πρωτεϊνών με συνέπεια την απώλεια μυϊκής μάζας. 

Συνεπώς καταλαβαίνουμε πόσο απαραίτητες είναι οι πρωτεΐνες για τον οργανισμό, πόσο μάλλον σε ανθρώπους που ακολουθούν κάποια σωματική άσκηση ή τους επαγγελματίες αθλητές. Η αιγοπρόβεια πρωτεΐνη ορού γάλακτος, Real Greek Protein 80, προσφέρει στον οργανισμό όλα τα απαραίτητα αμινοξέα που χρειάζεται και αποτελεί ένα πλήρες και θρεπτικό γεύμα. Τα οφέλη για τον οργανισμό είναι πάρα πολλά και μάλιστα παρουσιάζει και κάποια πλεονεκτήματα σε σχέση με την αγελαδινή (δείτε τα εδώ). 

 

Η αιγοπρόβεια πρωτεΐνη ορού γάλακτος, Real Greek Protein80 είναι μια πλούσια πηγή σε όλα τα απαραίτητα αμινοξέα, τα οποία παίζουν σημαντικό ρόλο στη σύνθεση των πρωτεϊνών στους μύες.

 

Ιδιαίτερα έχει πολύ υψηλά επίπεδα σε Αμινοξέα Διακλαδωμένης αλυσίδας (BCAAs) τα οποία είναι

Real Greek Protein - Shot Banana

Τα Shots της Real Greek Protein μπορείτε να τα έχετε παντού μαζί!

πολύ σημαντικά για όσους ασκούνται, από τη στιγμή που τα άλλα απαραίτητα αμινοξέα μεταβολίζονται απευθείας στο μυϊκό ιστό και είναι τα πρώτα που χρησιμοποιούνται κατά τη διάρκεια της άσκησης και της προπόνησης για αντοχή.

Με τη χρήση λοιπόν πρωτεΐνης πλούσιας σε BCAAs, αναπληρώνονται τα μειωμένα επίπεδα του καταπονημένου σώματος και αρχίζει η επιδιόρθωση κι ανάπτυξη του αδύνατου μυϊκού ιστού.

Λόγω της σύστασης της, αφού προέρχεται από κατσικίσιο και πρόβειο γάλα, η αιγοπρόβεια πρωτεΐνη Real Greek Protein 80, προσφέρει άμεση απορρόφηση των πρωτεινών από τον οργανισμό. Αποτελεί το ιδανικό γεύμα δηλαδή για πριν ή μετά την προπόνηση.