Αιγοπρόβεια πρωτεΐνη και έλεγχος βάρους
 

Η κατανάλωση πρωτεΐνης ορού γάλακτος μπορεί να προσφέρει πολλά οφέλη στον οργανισμό, δίνοντας του όλα εκείνα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεται. Η αιγοπρόβεια πρωτεΐνη ορού γάλακτος της Real Greek Protein, είναι μια πλούσια πηγή πρωτεΐνης που παρέχει αμινοξέα και άλλα θρεπτικά συστατικά ευεργετικά για τον οργανισμό. Έτσι η κατανάλωση της βοηθά στον έλεγχο του βάρους αλλά προωθεί και μία ισορροπημένη δίαιτα. 

Η πρωτεΐνη ορού γάλακτος, Real Greek Protein 80, μπορεί να βοηθήσει στην αίσθηση πληρότητας και

Real Greek Protein Cookies

Για γρήγορο σνακ, στις απαιτητικές μέρες, δοκιμάστε τα Real Greek Protein Cookies

στον έλεγχο της όρεξης, καθώς η κατανάλωση της συμβάλει στην αύξηση του κορεσμού. Επιπλέον σε σχέση με την αντίστοιχη αγελαδινή περιέχει αυξημένη συγκέντρωση του αμινοξέος “φαινυλαλανίνη” που βοηθά στον έλεγχο της όρεξης. (Δείτε περισσότερα εδώ)

Μπορεί να συμβάλει στην απώλεια βάρους και την απώλεια λίπους, καθώς η κατανάλωση υψηλής ποιότητας πρωτεΐνης μπορεί να αυξήσει τον μεταβολισμό και να βοηθήσει στην καύση του λίπους.

 

Η πρωτεΐνη ορού γάλακτος είναι εύπεπτη, αφομοιώνεται κι απορροφάται γρήγορα από τον οργανισμό και ικανοποιεί την αίσθηση της πείνας ενώ ταυτόχρονα είναι χαμηλή σε θερμίδες.

 

Τέλος η κατανάλωση πρωτεΐνης ορού γάλακτος μετά από την άθληση βοηθά στην αποκατάσταση των μυών και στην ανάπτυξη μυϊκής μάζας.

Συνολικά, η κατανάλωση αιγοπρόβειας πρωτεΐνης ορού γάλακτος, Real Greek Protein 80, μπορεί να συμβάλει στη βελτίωση της δίαιτας προσφέροντας όλα τα απαραίτητα αμινοξέα και άλλες θρεπτικές ουσίες που είναι σημαντικές για την υγεία και την ευεξία.